U bevindt zich hier: Startpagina » Over ons

Over ons

Modern ondernemen vraagt om modern boekhouden

De tijd van lange onbegrijpelijke jaarrekeningen, bonnetjes in schoenendozen en stoffige boekhouders met technische verhalen is allang voorbij. Als ondernemer van vandaag wil je real-time inzicht in je cijfers, duidelijke rapporten en een financieel adviseur in plaats van een boekhouder.

Bij Frank de Boekhouder zijn we modern; modern in boekhouden, modern in adviseren maar ook modern in de manier waarop wij onze cliënten bedienen. Uw administratie heeft bij ons een vaste plek maar onze adviseurs werken flexibel.

Frank de Boekhouder kenmerkt zich door focus te leggen op het toevoegen van een waarde, de wensen van jou als ondernemer zijn het uitgangspunt van elke administratie. We doen de boekhouding dan ook niet één keer per kwartaal, omdat er toevallig BTW aangifte moet worden gedaan, maar we houden de boekhouding bij op basis van jouw wensen als ondernemer.

We interpreteren jouw cijfers en adviseren je als ondernemer, een rol die binnen grote organisaties zeer goed bezet is (controllers, financieel-managers, business analisten) maar die volledig ontbreekt bij het gemiddelde MKB bedrijf. Dit kan door periodiek cijfers te produceren of jaarcijfers die we samen gebruiken voor een succesvolle toekomst voor jouw onderneming.

Moeilijke vaktermen zijn aan ons niet besteed! Lastige constructies worden nog wel gebruikt, maar hier vallen we jou als ondernemer niet mee lastig. Ieder zijn vak.

De nieuwe werkwijze

We werken met software die voor jou als ondernemer is gemaakt. Afhankelijk van jouw wensen, kun je zelf inloggen en real-time zien wat er in jouw onderneming gebeurd. Heel eenvoudig middels scan & herken software.

Het bijhouden van je administratie wordt dan ook steeds eenvoudiger. Wij als Boekhouder & Adviseur kunnen je, waar nodig, extra uitleg geven en kostbare tijd besteden aan mee te denken aan de toekomst van jouw onderneming. In feite zijn we meer adviseur als boekhouder. Precies waar jij als moderne MKB-er of Zzp-er behoefte aan hebt.

Vaste tarieven

Factureren per uur is dan ook eigenlijk niet meer van deze tijd. Frank de Boekhouder werkt met vaste maand tarieven op basis van de dienstverlening die jij wenst.
Naar tarieven ZZP en eenmanzaken
Naar tarieven MKB

Persoonlijk advies op maat

Op het moment dat je voor Frank de Boekhouder kiest voor ondersteuning of het verzorgen van je financiële administratie of bij het advies over financiële vraagstukken, gaan we eerst met je in gesprek. Omdat we je willen leren kennen, komen we graag bij je langs of nodigen we je uit op onze unieke locatie.

 • Voorstel

  Nadat we elkaar hebben gesproken schrijven we een voorstel aan de hand van de informatie die we tijdens het gesprek van je hebben gekregen. Twee werkdagen nadat we je dit voorstel hebben gestuurd, nemen we contact op. Zo kunnen we eventuele vragen beantwoorden en het voorstel, eventueel, verder uitleggen. Als je akkoord bent met het voorstel van Frank de Boekhouder, stellen we een overeenkomst op en vragen we je om de documentatie aan te leveren die nodig is om je administratie te kunnen voeren. Zodra wij de alle benodigde documenten hebben richten we jouw administratie in. Frank de Boekhouder werkt volledig in de Cloud, waardoor je altijd je financiŽn kan checken. Om je goed op weg te helpen, plannen we na het inrichten van de administratie een afspraak in om je vertrouwd te maken met jouw online administratie en het gebruik van de App.

 • Advies

  Om je een goed advies te kunnen geven over de financiŽle situatie van jouw bedrijf, kijken we in eerste instantie naar de rechtsvorm, het aantal fulltime en parttime medewerkers, het product en/of de diensten, afnemers, leveranciers, openingstijden en locatie. Bovendien vragen we je een aantal zaken over jou en je onderneming; waar wil je naartoe groeien met jouw bedrijf en wat zijn de mogelijkheden en beperkingen? Aan de hand van dit gesprek stellen we een passende offerte voor je samen.

 • Administratieve ondersteuning

  Vanaf het moment dat wij de financiŽle administratie van jouw bedrijf mogen overnemen, dan gaan we in eerste instantie met je in gesprek over jouw wensen. Vervolgens nemen we de boekhouding van je over en zorgen we ervoor dat jouw inkomende- en uitgaande facturen correct worden verwerkt. Frank de Boekhouder streeft ernaar om zo efficiŽnt mogelijk te werken. Daarom maken we gebruik van slimme software. Hiermee kan je bonnetjes en facturen via een app fotograferen of mailen naar een eigen digitale brievenbus. De aangeleverde documenten worden door ons verwerkt en ingeboekt. In veel gevallen werken we met scan & herken. Met de software van Frank de Boekhouder heb je altijd inzicht in de actuele status van jouw administratie.

 • Overstappen naar Frank de Boekhouder

  Heb je al een boekhouder, maar wil je jouw bedrijfsadministratie graag bij Frank de Boekhouder onderbrengen? Wij zorgen ervoor dat je zonder zorgen kan overstappen. We nemen contact op met jouw voormalige boekhouder om de overstap zo efficiŽnt mogelijk te laten verlopen. Wij leggen je graag uit wat de mogelijkheden zijn van ons online boekhoudprogramma.

Login

© 2018 Frank de Boekhouder - mail@frankdeboekhouder.nl - Telefoon +31 10 3076136